Допомога військовим на передовій: БФ “Батальйон Волонтер” та MK Foundation Кріппи передали автівки

БФ “Батальйон Волонтер” та MK Foundation інвестора Макса Кріппи передали військовим на передову п’ять автомобілів. Про це пише видання “Стопкор”.

Машини отримають захисники на найгарячіших напрямки фронту

Ігор Бондарчук, представник “Батальйон Волонтер”, розповів, що всі автомобілі є у відмінному стані, оскільки пройшли повне технічне обслуговування. Автівки відправилися у Курахове, Краматорськ, Покровський та Бахмутський райони, які є найгарячішими напрямками фронту.

Аліна Шульга, яка відповідає за комунікацію у MK Foundation, повідомила, що бійці ЗСУ зможуть ефективніше виконувати поставлені їм задачі на фронті, оскільки авто підготовлені до роботи на складних ділянках фронту. Вона додала, що фонд Макса Кріппи і раніше працював із “Батальйоном Волонтер”, а їхньою спільною метою є забезпечення українських захисників автомобілями.

Захисники задоволені отриманими автівками

Керівник автомобільної служби 101-го батальйону Павло Петрович наголосив, що задоволений отриманими автомобілями. Він зауважив, що вони мають добру прохідність та міцну конструкцію, що надасть військовим можливість використовувати їх для виконання завдань на найскладніших напрямках фронту.

Павло Петрович також розповів, що буси будуть використовувати для транспортування продовольства та боєприпасів, евакуації поранених.

Нагадаємо, Сили оборони отримали розкішний “подарунок” від благодійної організації MK Foundation Максима Кріппи та БФ “Батальйон волонтер” у вигляді десятків вантажних бусів Volkswagen Transporter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *