У Зеленського налякали українців: війна може затягнутися на роки – названо умову

Михайло Подоляк, радник голови Офісу Президента переконаний, що війна в Україні затягнеться на довгі роки у випадку, якщо росіяни утримають за собою захоплені території. Про це він заявив у коментарі 24 каналу.

Подоляк вважає, що РФ може існувати виключно у стані війни

Радник голови ОП наголосив, що війна в Україні не скінчиться ще довго, якщо росіяни залишаться на територіях, які фактично та юридично є українськими. Зокрема, йдеться про Запорізьку, Херсонську, Донецьку та Луганську області, а також півострів Крим.

Подоляк зауважив, що РФ може існувати виключно у стані війни, причому її основним опонентом завжди буде наша країна. На його думку, єдиним способом завершити війну буде “поставити справедливу крапку зараз”.

Радник голови Офісу Президента додав, що для цього необхідні економічний, військовий та дипломатичний примуси.

Нагадаємо, екс-генсек НАТО Йєнс Столтенберг припустив, що Україна може бути прийнята до Альянсу тільки з підконтрольними територіями. Він зазначив, що такий варіант може стати інструментом закінчення війни.

До слова, військовозобов’язані, які не оновили свої військово-облікові дані або в яких відсутні облікові документи, стали порушниками в автоматичному режимі і перебувають у розшуку поліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *