Чи можливі переговори із РФ: Зеленський розставив крапки над “і”

Президент України Володимир Зеленський проти проведення переговорів із Росією для вирішення конфлікту в Україні. Про це він заявив на засіданні Радбезу ООН.

“Розмовами війну не заспокоїти”

Він наголосив, що війна в Україні не може просто вщухнути і розмовами її заспокоїти неможливо. Зеленський додав, що країну-агресорку можна лише примусити до миру і саме це і потрібно зробити.

Основна думка українського лідера полягала в тому, що війна може закінчитися тільки на основі запропонованої ним “формули миру”. Він наголосив усім присутнім на засіданні, що кроки до справедливого миру відображені у запропонованій ним “формулі миру”, а також додав, що переговори із диктатором Володимиром Путіним не мають сенсу.

Варто додати, що запропонована Володимиром Зеленським “формула миру” передбачає виведення всіх російських військ з території України, а також виплату країною-агресоркою репарацій нашій країні. Москва цю “формулу миру” не приймає і обговорювати відмовляється. 

Нагадаємо, глава напрямку розвитку мобільного інтернету Мінцифри Станіслав Прибитько повідомив, що взимку зв’язок буде тільки 4-6 годин, якщо відбудуться блекаути. 

До слова, Кабінет міністрів України спростив порядок отримання виплат у випадку загибелі або отримання інвалідності військовослужбовцями на фронті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *