Навіть не у 2025 році: в Британії налякали гучною заявою щодо закінчення війни в Україні

Війна в Україні триватиме як у 2025 році, так і надалі. Про це заявив міністр закордонних справ Британії Девід Леммі, пише The Guardian.

Британський міністр прогнозує посилення проблем

Виступаючи на конференції Лейбористської партії в Ліверпулі, Леммі сказав, що труднощі та проблеми війни в Україні ставатимуть “глибшими та жорсткішими”, особливо наприкінці 2025 року та в наступному році. У залі був присутній і екс-головком ЗСУ Валерій Залужний, а нині посол України в Британії, який теж виступив і закликав Захід посилити постачання зброї Києву, а також почати збивати російські ракети над територією України.

Варто додати, що раніше видання The Times писало, що якщо не зупинити війну в Україні по лінії фронту, то вона стане “вічною”. Зокрема, автор статті стверджує, що погляди на перемогу у Києва і Заходу можуть відрізнятися.

The Times описує два основні сценарії, на їхню думку, на даний момент: або Київ погоджується на російський контроль над захопленими територіями, або війна стає “вічним” конфліктом на виснаження.

Нагадаємо, глава напрямку розвитку мобільного інтернету Мінцифри Станіслав Прибитько повідомив, що взимку зв’язок буде тільки 4-6 годин, якщо відбудуться блекаути. 

До слова, Україна веде переговори щодо отримання від західних союзників винищувачів Gripen і Eurofighter, крім американських F-16.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *