Втрати у російській армії зростають: британська розвідка назвала причину

В серпні армія країни-агресорки щодня втрачала вбитими та пораненими понад тисячу людей. Причина – атака ЗСУ на Курщину та тиск на Покровському напрямку, інформує Міноборони Великої Британії у соцмережі Х.

За весь час повномасштабної війни РФ втратила 610 тис. осіб

У зведенні йдеться, що, згідно із інформацією Генштабу ЗСУ, у серпні втрати РФ у війні зросли до 1187 осіб на добу. Повідомляється, що такий розвиток подій зумовлений з операцією українських військових на Курщині та тиском на Покровському напрямку. Зокрема, країна-агресорка й надалі продовжує покладатися на масу, аби компенсувати можливості з оснащення та дефіцит особового складу.

Британська розвідка переконана, що тиск РФ по всій лінії фронту збережеться і протягом поточного місяця. Проте внаслідок обмежених можливостей країна-агресорка не зможе використати тактичні успіхи для розвитку оперативних досягнень.

Міноборони Британії повідомило, що і у вересні Росія втрачатиме в середньому понад тисячу своїх військових на війні в Україні. Впевненості в цьому додає продовження РФ операції на широкому фронті від Курщини на півночі до Роботиного на півдні.

Нагадаємо, в Україні з’явиться Міністерство повернення українців – вчора, 4 вересня, народні депутати зі “слуги народу” вже обговорювали його можливих очільників.

До слова, зростання акцизів на пальне призведе до підвищення цін на бензин у розмірі 1,5 грн/л, а дизелю – на 2 грн/л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *