Нафтобаза палає уже п’яту добу: у Ростовській області масштабна “бавовна”

У Ростовській області вже п’яту добу горить нафтобаза після прильоту безпілотників. Про це повідомляють російські пабліки, пише NV.

У ніч на 22 серпня прогримів ще один вибух

Росіяни пишуть в соцмережах, що після нічного вибуху у Пролетарську полум’я було видно навіть в сусідньому місті за 30 км. Повідомляється, що рятувальникам вдалося загасити шість цистерн – згідно з першочерговими заявами, після прильоту дронів горіли 20 цистерн із дизельним паливом об’ємом 5000 куб. м. кожна.

Внаслідок масштабної пожежі постраждали вже 47 пожежників. Станом на сьогодні, 22 серпня, пожежа на нафтобазі Росрезерву у місті Пролетарськ Ростовської області продовжується вже п’яту добу.

Як підрахував OSINT-аналітик, який відомий в соціальній мережі X під ніком MT_Anderson, полум’я вже повністю знищило 14 резервуарів із дизпаливом. Окрім того, частково знищено чотири резервуари, непошкодженими залишаються 16, ще про 44-и нічого невідомо, оскільки їх не можна роздивитися із супутника через густий дим.

До слова, Верховна Рада ухвалила законопроєкт №10293, згідно із яким лікарям забороняється призначати ліки під впливом “фінансових стимулів” від фармацевтичних компаній.

Нагадаємо, NYT роз’яснив, чим обернувся наступ ЗСУ на Курщину – шанс на мир між Україною та РФ зник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *