РФ хоче збільшити чисельність загарбників в Україні: Сирський розповів подробиці

РФ планує суттєво збільшити чисельність окупантів в Україні. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в інтерв’ю The Guardian зазначив, що йдеться про цифру у 690 тисяч російських військових.

Як змінювалася чисельність окупаційної армії та чого чекати далі?

За словами генерала, на початку повномасштабної війни в Україні чисельність армії країни-агресорки складала 100 тис. військових, а станом на зараз ця цифра становить вже 520 тис. загарбників. Сирський підкреслив, що до кінця поточного року Кремль планую довести чисельність своєї армії до позначки у 690 тис. окупантів.

Окрім того, головнокомандувач ЗСУ наголосив, що РФ переважає у чисельності військової техніки – артилерійських систем, танків та бронетранспортерів. За його словами, співвідношення складає 1:2 або навіть 1:3 на користь країни-агресорки.

Зокрема, за весь час війни Росія подвоїла кількість танків (з 1700 до 3500 одиниць), артилерійських систем стало втричі більше, а бронетранспортерів в окупантів наразі 8900 (4500 на початку вторгнення).

Нагадаємо, основною проблемою бронювання працівників підприємств є те, що роботодавці приймали військовозобов’язаних на роботу без військово-облікових документів.

До слова, українці призовного віку, які перебувають за кордоном, мають оновити свої дані у дипломатичних установах України. Ми писали про те, що їм загрожує за порушення вимог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *