На одному рівні з артилерією: Сирський назвав один з головних пріоритетів для ЗСУ

Одним з пріоритетів для Збройних Сил України є безпілотники, оскільки в умовах повномасштабної війни вони за кількістю уражень виходять на один рівень із артилерією. Таку заяву у себе в Facebook зробив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Завдання – бути на крок попереду росіян

Генерал повідомив про те, що було проведено чергову робочу зустріч із найбільш успішнішими командирами бойових підрозділів БПЛА – К-2, Мадяра, Гуру, Ахіллеса, Чарлі, Фармацевта, Дима, Флінта та ін. Сирський наголосив, що завдання України – технологічно бути на крок попереду російських загарбників як в ураженні безпілотниками, так і в захисті від них.

Головнокомандувач зазначив, що інновації та технології мають бути направлені на збереження життя українських захисників. Він підкреслив, що безпілотні системи є однією з найдинамічніших сфер – за його словами, зміни там відбуваються кожного дня, і наша країна “не має права відставати ані на крок”. Олександр Сирський також повідомив про “чіткий план дій”.

Нагадаємо, на відміну від українців, мешканці європейських країн більш скептично відносяться щодо перемоги України у війні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *