Візьмуть на облік без ТЦК та ВЛК: важливе попередження для чоловіків до 25 років

Хлопців до 25 років, які оформлятимуть паспорт, будуть автоматично вносити до реєстру “Оберіг”. Для цього не знадобиться відвідувати ТЦК та проходити ВЛК, йдеться у публікації прес-служби Донецького обласного військкомату.

Що чекає на чоловіків віком до 25 років?

Донецький обласний ТЦК із посиланням на постанову Кабінету міністрів повідомляє, що молоді люди від 17 до 25 років ставатимуть на військовий облік як призовники без необхідності відвідування ТЦК та проходження медкомісії. Військкомат наголосив, що інформація отримуватиметься з інших держреєстрів в автоматичному режимі, що дозволить заощадити час як ТЦК, так і призовникам.

Окрім того, у повідомленні йдеться, що хлопці від 16 до 25 років в автоматичному режимі опиняться у реєстрі “Оберіг” без необхідності проходження ВЛК. Це торкнеться й тих громадян, які наразі проживають за кордоном.

Донецький ОТЦК також зазначив, що перевірка актуальності документів чоловіків, які виїхали, здійснюватиметься через міграційну службу.

Нагадаємо, НАТО проведе масштабні ядерні навчання після заяви російського диктатора Володимира Путіна щодо зміни ядерної доктрини.

До слова, Україна рухається до скасування заборони на експорт зброї, щоб заробити на продажу дронів та масштабувати їхнє виробництво. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *