Все закінчиться у листопаді: в ТЦК ошелешили чоловіків заявою щодо відстрочки

Поточний термін усіх відстрочок закінчується 9 листопада, причому це стосується навіть тих, хто отримав її зовсім недавно. Чоловікам потрібно буде подати заяву для її продовження, розповів спікер Полтавського ТЦК Роман Істомін.

На який термін чоловікам надається відстрочка?

Істомін нагадав, що відстрочку надають максимум на 90 днів, відповідно до указів президента про продовження мобілізації. Він зазначив, що відстрочка, яка була надана, наприклад, у серпні, діятиме до 9 листопада, коли набере чинності новий указ українського президента щодо продовження терміну мобілізації.

Спікер Полтавського ТЦК наголосив, що після 9 листопада всі чоловіки, які мають право на відстрочку від мобілізації, муситимуть оформляти її заново, або вона продовжиться через єдиний державний реєстр. Він також додав, що автоматично цього не станеться і особа повинна буде сама займатися оформленням документів.

Варто нагадати, що подати заяву можна через “Резерв+” або в паперовій формі. Після цього людину можуть викликати на ВЛК або надання додаткових документів.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що “України більше немає”, оскільки наша країна відмовилася у 2022 році укласти “погану угоду”.

До слова, Кабінет міністрів України спростив порядок отримання виплат у випадку загибелі або отримання інвалідності військовослужбовцями на фронті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *