Українці озвучили своє відношення до телемарафону: результати соцопитування

Понад 50% опитаних українців вважають, що формат телемарафону більше не актуальний. Про це йдеться у результатах соціологічного опитування, яке провів Фонд “Демініціативи” спільно з Центром Разумкова.

Як українці відносяться до телемарафону?

Згідно із результатами опитування, 35% українців повністю погодилися з тезою, що телемарафон не є актуальним, ще 15,6% – скоріше згодні з цим твердженням. Лише 18,1% відсотків опитаних вважають, що телемарафон ще актуальний (7,7% однозначно за марафон, 10,4% – скоріше за).

Українці відповіли, чи є телемарафон актуальним / Фото: chesno.org

У порівнянні із груднем минулого року частка українців, які вважали телемарафон актуальним, зменшилася – тоді їх було на 5% більше. Окрім того, на 5% більше тоді було й тих, хто відносився до телемарафону нейтрально.

Що стосується регіонального розрізу соціального дослідження, то всі області дотримуються приблизно однакової думки, окрім південних. У них відношення до телемарафону менш негативне.

Варто нагадати, що новий міністр культури Микола Точицький заявив, що “телемарафон був, є і буде”.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів подробиці катастрофи першого F-16 в Україні.

До слова, в Україні стартував проєкт із супроводу ветеранів та демобілізованих людей – їм допомагатимуть реінтегруватися після повернення з війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *