Скільки коштує здати на права в Україні: в МВС оприлюднили суми

Вартість водійського посвідчення в Україні не є рівномірною і залежить від регіону та розцінок автошколи. В деяких областях вартість навчання потребує значно менше коштів, повідомляє Головний сервісцентр МВС.

Скільки грошей знадобиться українцям для здавання на права?

В минулому році в нашій країні акредитацію пройшли 1 753 закладів з підготовки майбутніх водіїв. Найбільше автошкіл зареєстровано у:

  • Києві та Київській області – 132 та 131 відповідно.
  • Дніпропетровській області – 124;
  • Львівській області – 122;
  • Одеській області – 101.

Більш доступними є онлайн-курси – вони дешевші за офлайн навчання приблизно на 1000 грн. Залежно від регіону вартість навчання варіюється і потребує від особи від 4000 до 7000 грн.

Як правило, ціноутворення базується на стандартному курсі, що складається з 40 уроків. Навчальні пакети в різних автошколах складаються з певної кількості уроків (як правило, від 10 до 20). Якщо людина потребує більше занять, вона може придбати додаткові години за ціною близько 400 грн/год.

Нагадаємо, Володимир Зеленський підписав указ щодо надання безкоштовного помешкання громадянам зі званням Героя України, а також рідним загиблих Героїв.

До слова, український уряд збирається впровадити в країні економічне бронювання, аби зберегти робочі місця для військовозобов’язаних та допомогти економіці вийти з тіні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *