“Це велика помилка”: нардеп зробив гучну заяву щодо блокування Telegram в Україні

В України відсутні ресурси для блокування Telegram, однак на загрози, який становить цей месенджер, не можна закривати очі. Про це заявив нардеп Микита Потураєв в інтерв’ю виданню “РБК-Україна”.

Через Telegram може не стати України

Голова комітету Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики наголосив, що України може не стати через загрози, які становить месенджер. За його словами, закриття месенджера – єдина можливість вплинути на його роботу.

Потураєв підкреслив, що в Україні є технічна можливість це зробити, і для цього, зазначив він, треба написати “прости законопроєкт”. Його суть полягатиме у тому, що Telegram або почне контактувати з Україною, або не функціонуватиме в нашій країні.

Народний депутат повідомив, що 80% населення України користується немодерованою соцмережею, яка залишається афілійованою з Росією, про що свідчать багато доказів. Він наголосив, що продовження роботи Telegram в нашій країні “буде дорого коштувати”.

Нагадаємо, основною проблемою бронювання працівників підприємств є те, що роботодавці приймали військовозобов’язаних на роботу без військово-облікових документів.

До слова, Україна отримає кілька пакетів військової допомоги від союзників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *