“Укрзалізниця” анонсувала запуск першого дитячого вагону: квитки вже в продажу

Укрзалізниця” спільно з ЮНІСЕФ запускає новий дитячий вагон – квитки вже доступні для придбання. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Коли та за яким маршрутом курсуватиме вагон?

У повідомленні йдеться, що українці вже можуть придбати квитки на перший в Україні дитячий вагон – він курсуватиме з 8 серпня за маршрутом Харків – Ясіня у складі поїзда №15/16. Зазначається, що оснащення вагону продумано таким чином, аби маленьким українцям разом з батьками було цікаво, комфортно та безпечно під час поїздки.

Євген Лещенко, голова правління “Укрзалізниці” повідомив, що до кінця поточного року в Україні має з’явитися ще сім дитячих вагонів. Квитки на такий вагон доступні для придбання тільки у мобільному застосунку компанії – діти до п’яти років включно квитка не потребують та можуть подорожувати безкоштовно.

Який вигляд матиме новий дитячий вагон наразі невідомо – “Укрзалізниця” вирішила його поки що не показувати, а відклала презентацію до дня його запуску.

Нагадаємо, в Україні можуть з’явитися субсидії для внутрішньо переміщених осіб на оренду житла, що дозволить зменшити їхнє фінансове навантаження.

До слова, українці разом із майном можуть отримувати у спадщину й борги померлих родичів – це стосується навіть боргів за комунальні послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *