Тримайте аптечку поряд: у серпні Україну накриють потужні магнітні бурі – небезпечні дати

На метеозалежних людей у серпні чекають декілька неприємних днів, коли Україну накриють магнітні бурі. Про небезпечні дати пише видання “Експерт”.

Магнітна буря накриє Україну у перший день місяця

Серпень одразу розпочався з магнітної бурі – підвищена сонячна активність прогнозується до 3 числа. Сьогодні сила бурі становить аж 6 балів, а в наступні два дні вона буде 4-бальна.

Наступні магнітні бурі українцям слід очікувати з 13 по 16 серпня – 13 числа її сила становитиме 5 балів, а в наступні дні знизиться до 4 балів. Сонячна активність також зростатиме 22 та 23 серпня, після чого сильна буря накриє нашу країну з 25 по 28 серпня.

Активність Сонця прогнозується і в кінці місяця – 25 та 26 числа, після чого почне знижуватися.

Варто додати, що задля зниження впливу магнітних бурь на стан здоров’я треба дотримуватися декількох простих правил. Зокрема, треба їсти більше овочів та фруктів, зелені, риби та горіхів. Окрім того, слід відмовитися від шкідливих звичок, кави, тютюну, енергетиків, фастфуду, а також смаженої, гострої та жирної їжі.  

Необхідно регулярно провітрювати кімнату, проводити якомога більше часу на свіжому повітрі та підвищити фізичну активність. Також треба уникати конфліктних ситуацій та перевтоми на роботі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *