Все почнеться у серпні: в МОЗ анонсували масштабну вакцинацію 1 млн українців

Починаючи з серпня в Україні розпочнеться кампанія з вакцинації від правця та дифтерії. Про це в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” заявив заступник очільника Мінохорони здоров’я Ігор Кузін.

Скільки українців планується вакцинувати?

За словами Кузіна, Міністерство охорони здоров’я збирається вакцинувати від правця та дифтерії більш ніж 1 мільйон українців під час додаткової вакцинальної кампанії. Він наголосив, що кампанія з вакцинації проводитиметься по всій території нашої країни.

Заступник міністра охорони здоров’я зауважив, що у 2024 році має проводитися додаткова кампанія імунізації проти правця та дифтерії. За його словами, з мільйона осіб, близько 400 тисяч становитимуть діти.

Ігор Кузін уточнив, що старт кампанії з вакцинації планується  на серпень, а завершення її планування буде завершено наприкінці липня. В рамках кампанії вакцину отримають ті українці, яких не було вакциновано відповідно до календаря вакцинації.

Нагадаємо, згідно із прогнозом підприємств України найближчим роком передбачається зростання зарплат, проте їхні сподівання щодо цього послабилися.

До слова, розмір пенсії в Україні напряму залежить від стажу та заробітної плати. За умови отримання мінімалки та наявності достатньої кількості стажу (35 років) розмір пенсії не дотягне навіть до 2,5 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *