“Розраховуйте на себе”: в ДТЕК дали українцям неочікувану пораду щодо підготовки до зими

Українці мають задуматись над тим, що вони самі можуть зробити для того, аби якнайлегше пройти зиму. Про це заявив Дмитро Сахарук, виконавчий директор ДТЕК, під час форуму “Майбутнє української енергетики. Діалоги з NV”.

Українцям слід розраховувати на себе

Після того, як йому задали питання щодо поради громадянам нашої країни у підготовці до холодної пори року, Сахарук зазначив: “Розраховуйте на себе”.

Він наголосив, що це не жарт, і додав, все залежить від кожного українця. За словами виконавчого директора ДТЕК, якщо кожен громадянин зрозуміє, що він може зробити для якнайлегшого проходження зими, то у нього вона точно пройде легше.

На сподівання Сахарука, решту справи зроблять українські енергетики, які, за його словами, працюють цілодобово.  

Також він зазначив, що очікує від Кабінету міністрів та всіх учасників процесу підготовки енергосистеми країни до зими кратного збільшення швидкості. Сахарук вважає, що для того, аби щось встигнути у цих процесах, швидкість підготовки необхідно помножити на 100.

До слова, мешканцям Києва доведеться викласти до 30 грн/кВт електроенергії за умови використання альтернативних джерел живлення у багатоповерхових будинках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *