Україну накриє пекельна спека до +41 градуса: небезпечні дати

Наступного тижня до України завітає по-справжньому пекельна спека – синоптики прогнозують аж до +41 градуса на термометрах. Про це йдеться у повідомленні метеорологічного ресурсу Tropical Tidbits.

В які дні очікується температурний пік?

За даними синоптиків, температурний пік очікується 8, 10 та 12 липня – від 8 липня максимальні температурні показники прогнозуються на сході нашої країни. На сході очікується до +39 градусів, у центрі – до +35, на заході – до +31. Окрім того, в цей самий період прогнозуються потужні магнітні бурі.

Варто пам’ятати, що спека в Україні може призвести до теплового удару. Також загострюються хронічні хвороби, зокрема, серцево-судинні. У спекотні дні необхідно уникати прямих сонячних променів, особливо у період з 11 до 14 год.

Також обов’язково слід прикривати голову, щоби запобігти тепловому удару, і не забувати про водний баланс – протягом дня необхідно випивати два-три літри чистої негазованої води, без урахування чаю, кави чи бульйонів.

Нагадаємо, на відміну від українців, мешканці європейських країн більш скептично відносяться щодо перемоги України у війні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *