Вучич вперше за більш ніж два року зателефонував Путіну: про що говорили

Президент Сербії Александр Вучич вперше за понад два роки провів телефонну розмову із російським диктатором Володимиром Путіним. Про що вони говорили, розповів сербський лідер в Instagram.

Вучич заявив, що розмова була “дуже доброю”

Президент Сербії у відео наголосив, що провів із Путіним “дуже добру розмову”. Він назвав її довгою, відкритою та змістовною.

Вучич зазначив, що вони із диктатором обмінялися думками з “важливих двосторонніх питань” – зокрема, він подякував Путіну за російський газ для проходження Сербією цієї зими. Політик також висловив надію, що його країна не запровадить актиросійські санкції.

Ба більше, Александр Вучич сподівається на розвиток сербсько-російських відносин та довіри між двома країнами. Окрім того, він подякував російському диктатору за вітання з приводу 80-річчя визволення столиці Сербії від німецької окупації.

Варто нагадати, що минулого місяці сербський лідер відмовив президенту РФ та заявив, що не буде брати участь в саміті БРІКС у країні-агресорці.

Нагадаємо, держава виплачуватиме аграріям 2000 грн за гектар угідь, однак лише за роботи на території, де ведуться бойові дії. 

До слова, Кабінет міністрів скоротив строки термінового оформлення та обміну паспорта з 10 до 7 робочих днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *