Ядерні погрози РФ: у НАТО звернулися із важливою заявою

Новий генеральний секретар НАТО Марк Рютте в перший день на посаді повідомив, що не бачить загрози застосування країною-агресоркою ядерної зброї та закликав не слухати ядерні погрози РФ.

Рютте стверджує – загрози немає

За словами генсека НАТО, риторика Кремля із постійними погрозами є “безвідповідальною та нерозважливою”. Водночас він наголосив, що жодної загрози застосування країною-агресоркою ядерної зброї немає.

Рютте зауважив, що Росія постійно говорить про свій ядерний арсенал задля того, щоб про нього говорили й інші світові країни. Він закликав країни НАТО цього не робити, а усвідомити той факт, що застосування ядерної зброї не відбудеться.

Окрім того, новий генеральний секретар НАТО переконаний, що поступки російському диктатору Володимиру Путіну стануть небезпечним прецедентом. Він наголосив, що в такому випадку виявиться, що країна може домогтися бажаного шляхом застосування військової сили.

Нагадаємо, військовозобов’язані, які не оновили свої військово-облікові дані або в яких відсутні облікові документи, стали порушниками в автоматичному режимі і перебувають у розшуку поліції

До слова, екс-генсек НАТО Йєнс Столтенберг припустив, що Україна може бути прийнята до Альянсу тільки з підконтрольними територіями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *