Мета – не перемога України: у Німеччині ошелешили заявою щодо війни

Лідер головної німецької опозиційної партії ХДС Фрідріх Мерц заявив, що Україна ніколи не зможе перемогти Росію і це ніколи не було метою. За його словами, які пролунали в інтерв’ю Bild, союзники допомагають Україні “не програти війну”.

Чи повинна України отримати перемогу над РФ?

На запитання чи повинна Україна виграти війну Мерц відповів, що вона “ніколи не зможе перемогти” країну-агресорку, та додав, що це “ніколи не було метою”. Німецький політик підкреслив, що для нього перемога означає відновлення Україною суверенітету над своєю територією, а РФ повинна припинити свою агрессію.

Фрідріх Мерц зауважив, що Німеччина має зробити все, аби продовження війни для РФ стало безнадійним, проте констатував, що його країна все ще далека від цього.

Варто додати, що партія ХДС наразі є лідером рейтингів у Німеччині. Водночас її лідера Фрідріха Мерца називають одним із найімовірніших кандидатів на роль канцлера.

Нагадаємо, військовозобов’язані, які не оновили свої військово-облікові дані або в яких відсутні облікові документи, стали порушниками в автоматичному режимі і перебувають у розшуку поліції

До слова, ЦВК видала постанову, яка свідчить про можливу підготовку до виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *