“План перемоги” Зеленського: українцям його покажуть, але не повністю – Єрмак розповів деталі

Українцям не покажуть засекречені пункти “плану перемоги” президента Володимира Зеленського, які вже розкрили американцям. Про це в етері телемарафону заявив голова ОП Андрій Єрмак.

“План перемоги” покажуть, але не повністю

За словами Єрмака, після презентації плану в США, “план перемоги” покажуть українському суспільству, однак деякі положення залишаться закритими. Він зазначив, що про все, що стає публічним в Україні, дізнаються і в країні-агресорці, тому деякі деталі залишаться закритими для українців.

Варто нагадати, що, за твердженням української влади, у цьому плані міститься пункт щодо зняття заборони на “далекобій”, який наразі не схвалили у Сполучених Штатах. Окрім того, як повідомляв Зеленський, там згадується продовження операції в Курській області. 

Реалізація перших чотирьох пунктів “плану перемоги” з п’яти запланована на період з жовтня по грудень, а останнього – після війни. Серед них, окрім продовження операції на Курщині, зазначено й отримання від Заходу сучасної зброї.

Нагадаємо, військовозобов’язані, які не оновили свої військово-облікові дані або в яких відсутні облікові документи, стали порушниками в автоматичному режимі і перебувають у розшуку поліції

До слова, ЦВК видала постанову, яка свідчить про можливу підготовку до виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *