Україна готується до виборів? Нардепка зробила неочікувану заяву

ЦВК видала постанову, яка свідчить про можливу підготовку до виборів. Про це заявила нардепка Оксана Савчук.

Депутатка стверджує – це свідчить про підготовку до виборів

За словами Савчук, 20 вересня Центральна виборча комісія видала постанову, згідно із якою ЦВК наразі має упорядкувати виборчі дільниці. Вона наголосила, що це свідчить про підготовку до виборів.

Депутатка пояснила, що це означає: виборчі дільниці сформовані за останніми місцевими виборами, які відбулися 2020 року. Вона додала, що зараз потрібно дивитися, які дільниці існують на підконтрольній Києву території, адже деякі населені пункти були просто зруйновані під час боїв. Тобто ЦВК, підсумувала Савчук, має провести аналіз наявного зараз стану речей.

Заяви щодо можливих виборів лунали й раніше

Про те, що в Офісі президента обговорюють підготовку до виборів, раніше заявляв нардеп Гончаренко з посиланням на джерела. За його даними, нараду з головами регіональних організацій “Слуги народу” провів новий заступник голови ОП Віктор Микита, ексголова Закарпатської ОДА.

Гончаренко наголосив, що слово “вибори” ніхто під час наради не вживав, проте розмова йшла про виборчий процес та підготовку до проведення виборів.

Нагадаємо, військовозобов’язані, які не оновили свої військово-облікові дані або в яких відсутні облікові документи, стали порушниками в автоматичному режимі і перебувають у розшуку поліції

До слова, військові поставки Україні на наступний рік перебувають під загрозою, тому що деякі союзники відмовляються збільшити фінансування Києву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *