В Офісі президента почалися розмови щодо проведення виборів: нардеп повідомив деталі

В Офісі президента обговорили підготовку до виборів. Відповідну заяву зробив народний депутат Олексій Гончаренко із посиланням на джерела.

Подробиці щодо обговорення виборів

За даними депутата, нараду з головами регіональних організацій “Слуги народу” провів новий заступник голови Офісу президента Віктор Микита, колишній голова Закарпатської ОДА. Гончаренко наголосив, що прямо слово “вибори” ніхто не озвучував, але обговорювався виборчий процес та як до нього готуватися, а також загальна підготовка до виборів.

Варто додати, що раніше представники “Євросолідарності” припускали, що Зеленський може оголосити вибори після того, як покаже американцям свій “план перемоги”.

Українців вже опитували щодо проведення виборів у країні під час війни, і більшість з респондентів не підтримувати цю ідею. Зокрема, 49% українців виступили категорично проти проведення виборів президента Україні під час повномасштабної війни. 18% опитаних відповіли, що скоріше не підтримують, 13% – скоріше підтримують, а 17% виступили за проведення виборів.

Нагадаємо, Сполучені Штати вже ознайомилися з планом українського лідера Володимира Зеленського щодо закінчення війни.

До слова, президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю розповів про мету операції на Курщині, затримки в постачанні озброєння і “план перемоги”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *