“План перемоги” Зеленського: названо його ключовий елемент

Ключовий елемент “плану перемоги” президента України Володимира Зеленського – дозвіл на далекобійні удари по території РФ. Про це заявив радник глави Офісу президента Сергій Лещенко в ефірі телемарафону.

Справа за дозволом президента США Джо Байдена

Лещенко наголосив, що такий дозвіл, який має дати американський лідер, обговорюватимуть на Генасамблеї ООН наступного тижня.

За словами радника глави ОП, український президент досить “обтічно та мовою натяків” озвучив свій “план перемоги” на конференції. Зеленський, зі слів Лещенка, повідомив, що цей план залежить від президента Байдена.

Таким чином, наголосив Сергій Лещенко, план перемоги має на увазі план, де Україна отримає нові можливості – зможе бити по російських аеродромах, військових базах, сховищах. Він також сказав, що без отримання Україною такого дозволу реалізація “плану перемоги” Зеленського буде неможлива.

Водночас радник глави ОП не уточнив, як діятиме українське військово-політичне керівництво, якщо Джо Байден дозволу не дасть.

Нагадаємо, у Польщі не можуть сформувати бригаду з українських біженців, тому що добровольців не вистачає. 

До слова, президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю розповів про мету операції на Курщині, затримки в постачанні озброєння і “план перемоги”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *