Чи дозволять Україні далекобійні удари по РФ: Bloomberg дав відповідь

Україні навряд чи дозволять далекобійні удари по території РФ до засідання ООН у Нью-Йорку. Про це пише видання Bloomberg.

Представники деяких країн тиснуть на Байдена

Британський міністр Девід Леммі підтвердив низьку ймовірність отримання Україною дозволу на завдання далекобійною зброєю ударів по країні-агресорці, заявивши, що засідання ООН стане наступною можливістю обговорити це питання.

Видання припускає, що американський президент до того моменту може висловити свою думку про те, чи гряде зміна політики. Повідомляється також, що деякі країни НАТО тиснуть на президента США, щоб він зайняв більш агресивну позицію.

Bloomberg пише, що паралельно обговорюється ідея збиття ракет над територією України її західними сусідами. З цього питання також немає консенсусу, але країни на східному фланзі НАТО можуть “вжити заходів у повітряному просторі України без більш широкої угоди”, повідомляють джерела.

Нагадаємо, взимку на міста України можуть очікувати серйозні проблеми із енергопостачанням. Найскладніша ситуація прогнозується у Києві, Одесі та Харкові – там світла може не бути до 16 годин.

До слова, у місті Ноябрськ в Тюменській області двоє школярів віком 13 і 14 років вщент спалили гелікоптер Мі-8, який знаходився у місцевому аеропорті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *