Повернення українців з-за кордону: в Україні хочуть створити спеціальне міністерство

В Україні з’явиться Міністерство повернення українців – вчора, 4 вересня, народні депутати зі “слуги народу” вже обговорювали його можливих очільників. Про це повідомив голова фракції Давид Арахамія.

Що передувало створенню нового міністерства?

Арахамія у своїй публікації розповів, що в рамках засідання фракції було обговорено створення нової урядової інституції. ЇЇ робоча назва – Міністерство повернення українців, і наразі обговорюються можливі кандидатури на пост його голови.

Варто додати, що нещодавно український лідер Володимир Зеленський розповів, що в країні мають створити інституцію, завданням якої стане забезпечення єдності українців за кордоном та протидія пропаганді росіян.

За словами глави держави, українці наразі перебувають у більшості держав світу, тому є необхідність у модернізації держінституцій України задля єднання всіх громадян нашої країни. Зеленський повідомив, що обговорював це питання з українським прем’єром Денисом Шмигалем, і назвав завданням нової інституції “забезпечення достатньої сили глобальної української єдності”.

Нагадаємо, Росія таємно купує в Індії товари подвійного призначення, необхідні для її військової машини, такі як електроніка.

До слова, зростання акцизів на пальне призведе до підвищення цін на бензин у розмірі 1,5 грн/л, а дизелю – на 2 грн/л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *