“Нам не потрібна їхня земля”: Зеленський розповів, що буде із захопленими територіями РФ

Україна збирається безстроково утримувати території країни-агресорки, захоплені минулого місяця, щоб змусити диктатора Володимира Путіна згодитися на проведення переговорів. Відповідну заяву зробив Володимир Зеленський в інтерв’ю NBC News.

Україні російська земля не потрібна

Зеленський наголосив, що Україні не потрібна російська земля і український спосіб життя на захоплені території ніхто не хоче привносити. Україна буде утримувати цю територію, тому що вона є невід’ємною частиною “переможного плану” щодо завершення війни. Зеленський додав, що збирається запропонувати цей варіант міжнародним партнерам, зокрема США.

Український президент зазначив, що наразі захоплені землі РФ потрібні Україні. При цьому Зеленський зауважив, що не може розповідати про те, чи є у планах України захоплення ще більшої території країни-агресорки. Він відмовився відповідати на це запитання і порівняв це з початком “Курської операції”.

Варто додати, що раніше російський диктатор заявив, що не прийматиме участь у переговорах, поки війська України знаходяться на території Курської області.

Нагадаємо, Росія таємно купує в Індії товари подвійного призначення, необхідні для її військової машини, такі як електроніка.

До слова, Монголія відмовилася заарештовувати Путіна – уряд країни заявив, вона перебуває в енергетичній залежності від РФ, а тому не може виконати рішення МКС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *