Пропагандист Такер Карлсон заїкнувся про інтерв’ю із Зеленським: у президента відповіли

Прессекретар Володимира Зеленського Сергій Нікіфоров заявив, що в графіку президента України немає інтерв’ю американському пропагандисту Такеру Карлсону.

Що передувало заяві прессекретаря лідера України

Нещодавно американський пропагандист Такер Карлсон повідомив у соцмережі Х (колишній Twitter): “Схоже, ми отримали інтерв’ю Зеленського”. За його словами, він два роки намагався домовитися про інтерв’ю з українським лідером, і наголосив, що “особливо інтенсивно” робив це після цьогорічного інтерв’ю з Путіним.

У своєму дописі Карлсон підкреслив, що хоче донести до американців “таку необхідну інформацію” щодо конфлікту, який повністю змінює світову позицію їхньої країни і висловив сподівання, що “це станеться найближчим часом”.

Прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров спростував заяву Такера Карлсона щодо інтерв’ю із українським лідером. Він порадив пропагандисту “уважніше перевіряти свої джерела у ФСБ” і додав, що “у президента України зовсім інший графік”, і там відсутній Карлсон.

Варто нагадати, що в лютому цього року американський пропагандист Такер Карлсон узяв інтерв’ю в російського диктатора Володимира Путіна. Окрім того, він неодноразово поширював російську пропаганду та фейки про Україну та повномасштабну війну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *