Четвертий трофей за рік: українські кіберспортсмени з NAVI перемогли у IEM Rio 2024

Українські кіберспортсмени з Natus Vincere вибороли чергову перемогу – 13 жовтня вони стали кращими на престижному турнірі IEM Rio 2024 з Counter-Strike 2.

Перемозі передувала напружена боротьба

Фінал проходив у напруженій боротьбі із німецькою командою MOUZ – задля перемоги треба було одержати три перемоги. Перші два поєдинки залишились за NAVI із рахунками 13:11 та 13:2, однак у третьому MOUZ були кращими із відривом у сім раундів.

Вирішальною стала наступна мапа, на якій українські кіберспортсмени із рахунком 13:11 одержали перемогу над суперником та здобули черговий трофей, а на додачу NAVI дали “зелене світло” на IEM Katowice 2025. До того ж гравець команди Міхай iM Іван отримав медаль від авторитетного видання про CS2 HLTV, а Юстінас jL Лескавічус – звання MVP за версією ESL.

Бізнесмен Максим Кріппа прокоментував чергову перемогу своєї команди

“Це четвертий трофей, здобутий на турнірах найвищого рівня за рік і найперший в історії команди, завойований саме у Ріо. Незважаючи на надзвичайно насичений змагальний графік, NAVI раз за разом доводять, що вони номер 1 у світі. Я пишаюся тим, що наша команда прославляє ім’я України своїми гучними перемогами! Попереду ще два важливих турніри BLAST World Final та Perfect World Shanghai Major, тож розслаблятися зарано. А поки ми святкуємо перемогу в IEM Rio”, – наголосив Максим Кріппа.

Варто додати, що турнір Intel Extreme Masters, який цьогоріч відбувся у Бразилії, організовується німецькою ESL. У протистоянні зійшлися 16 команд, краща з яких отримала квиток на IEM Katowice 2025 та винагороду у розмірі $250 тис.

Нагадаємо, БФ “Батальйон Волонтер” та MK Foundation інвестора Макса Кріппи передали військовим на передову п’ять автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *