Припинення війни в Україні: що може запропонувати Трамп у випадку перемоги на виборах

Трамп, у разі обрання на пост президента США, може запропонувати Україні та РФ заморозку за нинішньою лінією фронту і відмову Києва від вступу в НАТО. Про це заявив кандидат у віце-президенти Джей Ді Венс в етері подкасту Shawn Ryan Show.

Яким бачить Трамп завершення війни в Україні?

Венс зазначив, що план Трампа із зупинки війни, імовірно, має вигляд нинішньої лінії розмежування між Росією та Україною. Це матиме вигляд демілітаризованої та суттєво украпленої зони, яка не дасть росіянам можливості повторно вдертися в нашу країну.

При цьому Україна, за його словами, збереже свій суверенітет, але зобов’язується дотримуватися нейтралітету, відмовляючись від вступу в НАТО та інші військово-політичні союзи. Венс також зазначив, що Німеччина та інші європейські країни повинні будуть взяти на себе фінансову відповідальність за відновлення України.

Джей Ді Венс заявив, що РФ хоче закінчення війни, як і Україна. Цього ж хоче і Європейський Союз, який “недофінансував цю війну”, при цьому американські платники податків, за словами кандидата у віце-президенти, були щедрими до українців і теж хочуть завершення війни, оскільки вона піднімає ціни на енергоносії.

Нагадаємо, автогаз в Україні продовжить дорожчати та вже у поточному місяці цінники на АЗС можуть досягнути 33 грн/л.

До слова, Україна посідає лідируючу позицію у світовому рейтингу за смертністю населення, причому і народжуваність в нашій країні є найменшою серед інших країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *