Це буде чорний понеділок: у світі може спалахнути нова масштабна війна

У Сполучених Штатах не виключають, що сьогодні, 5 серпня, Іран може завдати по Ізраїлю удар у відповідь на вбивство лідера ХАМАСу Ісмаїла Ганії. Таку заяву зробили ізраїльські та американські посадовці в коментарі виданню Axios.

Схема буде тією ж, що і раніше, але масштабнішою

Зазначається, що взяти участь в атаці може й ліванське угруповання “Хезболла”. Видання пише, що адміністрація американського президента стурбована тим, що наразі мобілізувати ту ж міжнародну і регіональну коаліцію країн, яка захищала Ізраїль від попередньої атаки, складніше. Причина – вбивство Ганії було здійснено в контексті війни між Ізраїлем і ХАМАС, яка стала причиною антиізраїльських настрої по всьому регіону.

Наразі офіційні особи США та Ізраїлю не знають, чи діятимуть Іран і “Хезболла” окремо, чи будуть здійснювати скоординовану атаку. Вони також повідомили, що, на їхню думку, вони працюють над завершенням своїх військових планів та їхнім затвердженням на політичному рівні.

Нагадаємо, основною проблемою бронювання працівників підприємств є те, що роботодавці приймали військовозобов’язаних на роботу без військово-облікових документів.

До слова, Україна отримає кілька пакетів військової допомоги від союзників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *