“Нафтогаз” пропонує українцям знижку на газ: як її отримати

Українці можуть отримати знижку на “блакитне паливо” у поточному місяці. Про те, як це зробити, йдеться у публікації прес-служби “Нафтогазу“.

Абоненти можуть платити менше кожного місяця

У компанії розповіли, що їхні абоненти можуть кожного місяця отримувати знижки на оплату спожитого газу. Зокрема, це стосується і жовтня.

Знижка на “блакитне паливо” споживачам нараховується автоматично. Для цього їм необхідно сплатити за спожитий газ до 15 жовтня, скориставшись онлайн-сервісами “Нафтогазу”.

Зокрема, для цього абонентам необхідно скористатися одним зі способів оплати онлайн – це можна зробити в особистому кабінеті на my.gas.ua або у чат-боті GASUA. Таким чином вони зможуть отримати знижку у розмірі 1%.

Якою буде вартість газу зі знижкою?

У разі виконання всіх умов знижку буде нараховано на особовий рахунок і в подальшому враховано під час формування платежу наступного місяця. В результаті один кубометр газу обійдеться українцям у 7,88 грн, в той час як звичайна вартість становить 7,96 грн.

Нагадаємо, хлопців до 25 років, які оформлятимуть паспорт, будуть автоматично вносити до реєстру “Оберіг”

До слова, Україна рухається до скасування заборони на експорт зброї, щоб заробити на продажу дронів та масштабувати їхнє виробництво. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *