Скільки коштуватиме світло взимку: українцям назвали вартість кВт*год

Вартість електроенергії для українців залишиться незмінною як мінімум до травня наступного року. Таким чином, під час опалювального сезону кожен кіловат обійдеться громадянам у 4,32 грн, повідомляє видання “Обозреватель”.

Нинішній тариф ухвалено до наступного року

Кабінет міністрів своїм рішенням встановив до 30 квітня 2025 року єдину фіксовану ціну як для індивідуальних, так і для колективних побутових споживачів – вона скрадає 4,32 грн/кВт*год. У Міністерстві енергетики пояснили виданню, що до того часу цей тариф залишиться незмінним.

Передбачається, що у 2025 році ціни на електроенергію залежатимуть від багатьох факторів, які наразі в умовах повномасштабної війни не має можливості спрогнозувати.

Видання наголошує, що відключення світла жодним чином не залежать від вартості електроенергії. Зазначається, що до подорожчання світла в Мережі писали, що вимкнення відбуваються нібито для підготовки громадян до підвищення цін. Мовляв, ліпше більше сплачувати за електроенергію, однак при цьому завжди бути зі світлом.

Нагадаємо, Володимир Зеленський підписав указ щодо надання безкоштовного помешкання громадянам зі званням Героя України, а також рідним загиблих Героїв.

До слова, західні країни затримують виділення Україні грошей з прибутку від заморожених російських активів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *