Поїздки вдарять по кишені: “Укрзалізниця” анонсувала зростання цін на квитки

Укрзалізниця” до завершення війни не збирається підвищувати базові тарифи, проте анонсувала модель, яка передбачає кілька тарифних змін. Про це Олександр Перцовський, керівник пасажирського напряму УЗ, заявив в інтерв’ю Forbes.

Які плани в “Укрзалізниці” щодо цін на квитки?

Перцовський наголосив, що до кінця війни пасажири зможуть купувати доступні квитки, однак, додав він, це не означає, що змін не буде. Він повідомив, що компанія пропонує модель із кількома тарифними змінами, проте все це наразі перебуває на стадії обговорення.

Посадовець УЗ повідомив, що пропонується відпустити ціни на квитки класу СВ, щоби регулювання цін них здійснювалось ринком, залежно від попиту. Окрім того, обговорюється гнучке ціноутворення для всіх класів Інтерсіті+, причому може бути встановлено певну “стелю” для цін.

Олександр Перцовський зауважив, що планується введення гнучкої тарифної моделі задля варіювання цін на квитки в залежності від днів, годин та ін. Він наголосив, що будуть доступні й найдешевші тарифи для тих, кому важлива саме вартість квитка.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” спільно з ЮНІСЕФ запускає новий дитячий вагон – квитки вже доступні для придбання

До слова, українці разом із майном можуть отримувати у спадщину й борги померлих родичів – це стосується навіть боргів за комунальні послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *