Тепер перебувають в розшуку: у ТЦК попередили всіх чоловіків, які не оновили свої дані

Військовозобов’язані, які не оновили свої військово-облікові дані або в яких відсутні облікові документи, стали порушниками в автоматичному режимі і перебувають у розшуку поліції. Про це в інтерв’ю “Західному кур’єру” заявив Андрій Мороз.

Таких чоловіків виявляють кожного дня

В.о. заступника голови Івано-Франківського обласного ТЦК наголосив, що ті громадяни, хто має військово-облікові документи невстановленого зразка, теж є порушниками.

Військком наголосив, що таких військовозобов’язаних багато – усі вони перебувають у розшуку і виявляються працівниками ТЦК щодня, після чого їх передають співробітникам поліції для притягнення до адміністративної відповідальності.

Варто нагадати, що співробітники військкоматів можуть затримувати військовозобов’язаних силоміць тільки за двох умов: якщо людина перебуває в розшуку за порушення правил військового обліку і якщо у складі групи є представники поліції.

Нагадаємо, розвідка США дійшла висновку, що дозвіл Україні на “далекобій” може призвести до “жорсткої відповіді” країни-агресорки.

До слова, військові поставки Україні на наступний рік перебувають під загрозою, тому що деякі союзники відмовляються збільшити фінансування Києву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *