“України більше немає”: Трамп зробив гучну заяву та накинувся на Зеленського зі звинуваченнями

Дональд Трамп заявив, що “України більше немає”, оскільки наша країна відмовилася у 2022 році укласти “погану угоду”. Про це пише видання Financial Times.

Що сказав екс-президент США?

За словами Трампа, Україна не знає, що їй робити далі і наголосив, що “це більше не Україна”. Американський політик переконаний, що нашій країні не вдасться відновити міста і селища, а також повернути мертвих людей.

На його думку, будь-яка угода, навіть “найгірша угода”, була б для України кращою, ніж те, що вона має зараз. Трамп підкреслив, що США продовжують давати мільярди доларів Зеленському, який відмовляється укласти угоду.

На думку кандидата у президенти США, угоду можна було б укласти, але, за його словами, цьому не дозволили статися Джо Байден і Камала Гарріс. Він додав, що вони продовжують постачати Зеленському гроші та боєприпаси, “як ніколи раніше в історії”.

Дональд Трамп також заявив, в України закінчуються солдати, тому наша країна “використовує маленьких дітей і людей похилого віку”. На його думку, у разі перемоги на виборах Гарріс, загине ще більше українців та впаде ще більше українських міст.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський проти проведення переговорів із Росією для вирішення конфлікту в Україні. 

До слова, Кабінет міністрів України спростив порядок отримання виплат у випадку загибелі або отримання інвалідності військовослужбовцями на фронті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *