Розкриватимуть IP-адреси та номера телефонів: Telegram боротиметься із незаконним контентом

Павло Дуров на своїй сторінці оголосив про нові заходи боротьби з незаконним контентом у Telegram.

Чого слід очікувати користувачам месенджера?

Дуров повідомив, що за допомогою ШІ було змінено роботу пошуковика в месенджері, щоби він не використовувався для продажу незаконних товарів, а виявлений незаконний контент було видалено.

Також Telegram змінив свої Політику конфіденційності та Умови обслуговування таким чином, щоб IP-адреси та телефонні номери осіб, які порушують правила, могли бути надані відповідним органам по всьому світу у відповідь на обґрунтовані юридичні запити.

Павло Дуров повідомив, що нововведення повинні відлякати злочинців у месенджері, оскільки, за його словами, пошук в Telegram існує для пошуку новин та друзів, а не для рекламування нелегальних товарів.

Раніше ми писали, що, згідно з даними дослідження, тільки 4% громадян країни вважають, що Telegram потрібно заборонити. Ще третина опитаних українців допускають певну регуляцію соцмережі.

При цьому зазначається, що месенджер Telegram залишається основною соціальною мережею, за допомогою якої українці отримують новини. Він є основним джерелом інформації для 73% громадян країни. На другому місці з великим відставанням YouTube – 19%, на третє впав Facebook – 16%.

Нагадаємо, глава напрямку розвитку мобільного інтернету Мінцифри Станіслав Прибитько повідомив, що взимку зв’язок буде тільки 4-6 годин, якщо відбудуться блекаути. 

До слова, Польща має намір використати своє майбутнє головування в Євросоюзі для тиску на Україну з метою ексгумації жертв Волинської різанини. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *