“Зйомки на замовлення”: у ТЦК зробили заяву щодо силової мобілізації в Україні

Тими, хто знімає відео силової мобілізації, займаються правоохоронці, бо це зйомки “на замовлення”. Відповідну заяву зробив начальник Одеського обласного ТЦК Юрій Пуйко.

Знімають на замовлення ворога

За його словами, військовозобов’язані знімають відео із силовою мобілізацією за чиєюсь вказівкою і “грають на руку ворогу”. Він наголосив, що таких випадків багато, хоча, додав воєнком, такі громадяни мають самі приходити в ТЦК і проходити ВЛК для подальшої служби.

Пуйко також зазначив, що кількість випадків силової мобілізації знизилася. Він підкреслив, що співробітники одеського ТЦК відчувають “почуття несправедливості” через чоловіків, які ухиляються від військової служби.

Начальник ТЦК області додав, що існує проблематика щодо людей, які повернулися з фронту. За його словами, 90% особового складу військкомату – військовослужбовці, які пройшли війну і прийшли з бойових підрозділів. Юрій Пуйко заявив, що в них “у душі” закладено почуття несправедливості.

Нагадаємо, глава напрямку розвитку мобільного інтернету Мінцифри Станіслав Прибитько повідомив, що взимку зв’язок буде тільки 4-6 годин, якщо відбудуться блекаути. 

До слова, Польща має намір використати своє майбутнє головування в Євросоюзі для тиску на Україну з метою ексгумації жертв Волинської різанини. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *