СБУ викрила російського агента: шпигував за артилеристами ЗСУ біля Часового Яру

Служба безпеки України затримала російського інформатора, який шпигував за артилеристами ЗСУ поблизу Часового Яру на Донеччині. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зрадник намагався встановити позиції артилерії ЗСУ

Повідомляється, що зловмисник шпигував за українськими військовими, які виконують бойові завдання на Краматорському напрямку. В СБУ зауважили, що насамперед зрадник намагався виявити нашу артилерію, яка нищить окупантів, що намагаються взяти під свій контроль Часів Яр.

Зазначається, що задля вербування 52-річного мешканця прифронтової Дружківки росіяни задіяли його знайомого, який ще у 2014 році перебрався до Росії, де вступив до лав російської армії. Затриманий збирав інформацію щодо місцезнаходження українських військових, після чого передавав її своєму знайомому, що перебував на тимчасово окупованій території Донецької області.

На разі затриманий Службою безпеки зловмисник перебуває під вартою – йому загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі із конфіскацією майна.

Нагадаємо, взимку на міста України можуть очікувати серйозні проблеми із енергопостачанням. Найскладніша ситуація прогнозується у Києві, Одесі та Харкові – там світла може не бути до 16 годин.

До слова, у місті Ноябрськ в Тюменській області двоє школярів віком 13 і 14 років вщент спалили гелікоптер Мі-8, який знаходився у місцевому аеропорті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *