До Дня Незалежності MK Foundation та БФ “Батальйон волонтер” передали військовим 50 бусів

Сили оборони отримали до Дня Незалежності розкішний “подарунок” від благодійної організації MK Foundation Максима Кріппи та БФ “Батальйон волонтер” у вигляді десятків вантажних бусів Volkswagen Transporter.

Автопарк поповнено у 32 військових частинах

Мікроавтобуси широко використовуються на фронті для виконання бойових завдань. 50 бусів, які повністю відремонтовані та готові до виконання завдань, було виставлено працівниками MK Foundation Макса Кріппи у вигляді тризуба, що символізує незалежність та незламність українців.

Мікроавтобуси для ЗСУ / Фото: скріншот відео

MK Foundation надає допомогу з першого дня війни

Благодійна організація бізнесмена Макса Кріппи допомагає українським військовим з самого початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. Варто наголосити, що MK Foundation є ініціативою приватних бізнесменів та не ініціює збори донатів серед українців. Серед партнерів організації – відома кіберспортивна організація NAVI, студія Maincast та творці легендарної гри S.T.A.L.K.E.R.

Мікроавтобуси для ЗСУ / Фото: Стопкор

Благодійники Кріппи передали українським військовим з 200 різник частин та підрозділів понад 1600 автомобілів. Окрім того, Сили оборони отримали від MK Foundation машини “швидкої” та пожежні машини, зарядні станції та генератори, моторні човни та спецтехніку. Загальна вартість наданої війську допомоги складає 806,6 млн грн.

Дрони, РЕБ та автомобілі для ЗСУ від БФ “Батальйон Волонтер”

БФ “Батальйон Волонтер” є некомерційною організацією, яку було засновано у 2015 році. У списку її засновників – Сергій Плотніцький, Роман Бочкала, а також Юлія Толмачова. За весь час повномасштабної війни благодійний фонд та підписники Telegram-каналу “Bochkala_war” зібрали більш ніж 60 млн грн на допомогу українському війську.

Мікроавтобуси для ЗСУ / Фото: скріншот відео

Окрім того, захисники отримали 500 FPV-дронів, понад 200 дронів DJI Mavic різних комплектацій, 40 РЕБ, 95 автомобілів, бронежители, шоломи, спальники та іншу допомогу. Окрім ЗСУ, БФ “Батальйон Волонтер” також допомагає Національному університету оборони, МВС, а також Нацгвардії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *