Ганяв на КамАЗі та кидався на поліцейську: п’яний священник влаштував справжній бойовик

На Буковині п’яний священник за кермом КамАЗа скоїв аварію та кидався на поліцейських. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Чернівецької області.

Зіткнувся із стовпом та поїхав собі далі

Вчора, 18 серпня, поблизу села Мольниця священник напідпитку за кермом КамАЗа зіткнувся із дорожнім стовпом та поїхав далі. Згодом правоохоронці зупинили його на одному з автошляхів області після того, як отримали повідомлення щодо правопорушення.

Після зупинки копи виявили у 42-річного водія явні ознаки сп’яніння та запропонували йому пройти тест на алкогольне сп’яніння – алкотестер “Драгер” показав 1,94 проміле.

В рамках складання адміністративних матеріалів кермувальник почав поводити себе агресивно та чинив опір співробітниці поліції – завдав їй тілесних ушкоджень та здійснював спроби заволодіти її зброєю. Згодом поліцейську було госпіталізовано.

Агресивного водія КамАЗа було затримано, щодо нього складено протокол за водіння транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння. Також до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості щодо здійснення опору співробітнику поліції.

Варто додати, що наразі розмір грошових виплат командира бригади Сухопутних військ складає 50 173 грн. (без додаткової винагороди). Стрілець отримує 20 586 грн (без додаткової винагороди).

Нагадаємо, Міноборони підтримало проєкт закону №11391 щодо надання відстрочки від мобілізації особам, чиї неповнорідні брат чи сестра загинули або зникли без вісти на війні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *