“Будемо діяти на випередження”: Буданов зробив гучну заяву щодо війни в Україні

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов переконаний, що вже за півтора-два місяці відбудеться спад наступальних дій окупантів. Відповідну заяву він зробив в інтерв’ю Forbes Ukraine.

Напір росіян завершиться, бо наступ вже затягнувся

Буданов зазначив, що за півтора-два місяці основний напір російських загарбників завершиться, та додав, що їхній наступ затягнувся. Керівник ГУР Міноборони наголосив, що, згідно з практикою десятирічної війни, будь-яка сторона конфлікту “не витягує” наступальний потенціал понад два місяці.

З цієї причини Кирило Буданов переконаний, що наступальні операції країни-агресорки наближаються до трьох місяців і далі слід очікувати на деякий спад. Водночас він зауважив, що після спаду та деякого затишшя росіяни знову будуть пробувати наступати, тому до цього Україна вже готується.

На думку керівника розвідки, подальша ситуація залежатиме і від української сторони. Буданов зазначив, що українці або будуть просто “сидіти й чекати”, доки росіяни знову підуть у наступ за чотири-п’ять місяців, або будуть діяти на випередження.

Нагадаємо, основною проблемою бронювання працівників підприємств є те, що роботодавці приймали військовозобов’язаних на роботу без військово-облікових документів.

До слова, Україна отримає кілька пакетів військової допомоги від союзників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *