Максимум з початку війни: британська розвідка назвала втрати РФ за останні два місяці

Середньодобові втрати російських загарбників у травні та червні поточного року убитими та пораненими зросли до 1262 та 1163 особи відповідно. Ці показники є максимальними за весь час повномасштабної війни, пише Міноборони Великої Британії.

За останні два місяці Росія втратила на війні понад 70 тис. “вояк”

У зведенні зазначено, що останні два місяці війни обернулися для країни-агресорки втратою пораненими та вбитими більш ніж 70 тис. осіб. За інформацією британської розвідки, збільшення втрат росіян відображає відкриття РФ нового фронту на Харківщині із одночасним збереженням темпе наступальних дій вздовж всієї лінії фронту.

Не дивлячись на посилення тиску на лінію фронту внаслідок наступальних дій окупантів, відсутність у них підготовки разом із ефективною обороною України призводять до втрат серед росіян. Таким чином знижується здатність загарбників використовувати будь-які тактичні успіхи, попри їхні спроби розтягнути лінію фронту.

Міноборони Великої Британії припускає, що втрати країни-агресорки протягом наступних двох місяців перевищуватимуть 1000 осіб на день. Причиною буде спроба РФ перевищити ЗСУ за масою.

Нагадаємо, у полоні країни-агресорки перебувають близько 14 тис. цивільних українців. За словами Дмитра Лубінця, їх складніше повернути додому, аніж військових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *