США дадуть “зелене світло” на удари глибше по РФ: Держдеп назвав умову

Сполучені Штати Америки дадуть дозвіл на завдання Україною ударів вглиб країни-агресорки за умови, якщо Кремль спробує розширити фронт. Відповідну заяву зробив помічник держсекретаря США з ЄС Джеймс О’Брайєн.

Дозвіл США на завдання ударів їхньою зброєю по РФ

О’Брайєн наголосив, що Україна зможе вести вогонь на більшу відстань по країні-агресорці, якщо та спробує розширити нинішній фронт. Він додав, що наразі Сполучені Штати спостерігають “різкі зміни” в здатності РФ наступати після втрати критично важливих об’єктів, що були розташовані в зоні, де дозволено вести вогонь.

Варто нагадати, що з самого початку повномасштабного вторгнення Захід надає нашій країні військову підтримку, однак раніше він забороняв завдавати своєю зброєю ударів по Росії. Після того, як окупанти почали наступ на Харківщині та посилили обстріли прифронтових регіонів, ситуація змінилася і дедалі більше союзників почали перегляди свою позицію щодо цього питання.

Нагадаємо, уряд свою постановою затвердив проходження базової військової підготовки всіма чоловіками, які навчаються за денною чи дуальною формою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *